ROTTEN EGG
Eastes arrives and all we have to be careful with what we eat.Some Easter Eggs have a surprise inside of them...
Image en quête.Obtenue à partir d´un dessin avec encre de Xine, traitement photographique manual et coloriage avec le photoshop.

Comments

Anonymous said…
Dime que huevos revueltos comes tú, gran jefe, que iré raudo y veloz a comprarlos (y a ver si se me pega algo de tu talento, jeje).
Saludos!
Phil Musical said…
Hola Carles. Merci per il.lustrar-me l'article d'avui dimecres!!!!
Si t'interessa la música lounge ibèrica, pots passar-te pel meu blog musical...
una abraçada. A veure si n'il.lustres més...
Abraçades diverses
WITCHFULGENET, últimamente aperturas con tu voz los posts.Gracias por tu aliento.Estoy dándole vueltas al "limbo", como este ejercicio del Ovo Pútrido.Estaria bien disociar marcadamente el mundo real del etéreo, no crees?.
Creo (y cruzo los dedos)que el próximo Mercurio, sí.

PD:a veces me paso por tu blog noctámbulo.El caso es que al respirarse un vaho filosófico me es imposible redimirme en dos líneas.Cuando empiezo...
Un abrazo!

PHIL MUSICAL:Merci a tu.Em penso que ja n´he il.lustrat algun altre de teu.Creu-me que de vegades no saps què fer quan reps un article "invertebrat".Igual ens posem en contacte.Li vaig suggerir al Carles Prats de convocar uns quants i fer una expo d´originals alentorn de la imatge de premsa.Pensava de fer una mena de programa de mà i escriure entre uns quants un grup de pensaments.He començat algun pel cantó que personalment m´atrau: la semiòtica (una espina que tinc clavada dels temps de la Facultat)
Una abraçada i Inspirations per tots!