THE LION KING-candidature for Disney Paris
acrylic on board
IMAGE PROPERTY OF DISNEY ANIMATION

Comments

Oriol said…
buf,m´agrada especialment.que es una pasada baja,pero el ecanejat no es lo teu;P
está de cullons,un altre cop t´ho dic,els acrylics no son gens facils,es sequen molt rápid,m´encanta la gama,la llum,la bruma...peró sobre tot on t´hi llueixes es en els comments!XD
un saludo:
jau
Carlos Ruano said…
Ei me suena este fondo, lo trajiste cuando viniste a la entrevista para "el Cid", si que ha llovido desde entonces, como para llenar unos cuantos pantanos. Me gustaba entonces y me gusta ahora, pero no tiene ni punto de comparación con el rap que te has marcado en el blog de Orionlesc. Creo que has marcado estilo, bueno eso y que estas como una cabra... pero eso ya lo sabía ;-D.
Q
u
é

b
o
n
i
t
o
!
Zenqs Orionlesc(no sé pas què vol dir lesc)Els bons elogis em deixen sempre incòmode.Un es veu com mitja merda que aspira a ser ensiamada total.
L´escan és tret d´una diapo 6x9.Ho vaig haver de netejar amb el photoshop.
L´acríl-lic començo aquarel-lant, després a capes més sòlides i finalitzo tornant a aquarel-lar.Quasi mai començo i acabo un original de tirada.Sempre faig dos o tres coses a l´hora de manera que quan repreng una imatge la veig fresca i puc corregir-me els errors.

Very Zenqs Carlos R.Buena memoria si te acuerdas de éste bg del Rey León.Es de los más sueltos que tengo.Tras él pienso tender una mini colada de fondos aunque de varios proyectos donde he trabajado no tengo ninguna referencia por más que pedí copia visual.Ser freelance en esta jungla es peor que ser una meretrix.

Revery Zenqs Enrique.Al fin te has atrevido.Todavia tienes que decirme cómo se linka que no sé cómo poneros en el Blog.Posteas pocas imágenes.A ver si asomas ese demonio rojo !Siento curiosidad.Y me suda el diente.

Un abrazo fuerte a los Tres Mosqueteros de la Orden del Wacom!
Cuando hablas de un demonio rojo te refieres a un personaje o a mi...;P
Porque si es un personaje no se de que me hablas!
Un abrazo.
Oriol said…
Merci per la expliacació,he llegit atent,no dista a la forma en com els trevallo jo(els acrylics)lo de lesc es simple,as adjetival,per exemple,tu ets carlesdemigueLESC..

mho va possar un colega que necesita ulleres,i em va veure de lluny i va dir:
aquell noi te un perfil a l´hora de caminar molt oriolesc.
després em deien orion,després orionlesc...jo em deixo dir:P

pues un saludo demiguelesc:
jau!

PD:ganes de meure mes fondos d nivelón.
PD2:quan postejaras els de nocturna?jo tinc moltes ganes de postejar els meus;)
Oriol said…
ei,doncs llegeixes el pensament tu Carles?
haviem comentat,ja feia,mooooolt de temps de fer un fanzine...i bueno..s´avien començat cossetes i tal...i luego apartado...y luego otra vez...així que per seguir la tradició l´altre dia els hi vaig comentar al miki i al Urijevi de fer un fanzine de sciéncia ficció pel saló del cómic...pero em temo que laportada ja está demanada eh;P

com va aixó,t´ensenyem algo i t´apuntes? o t´apuntes directament?
no hi ha nom,tot hi haver estat devant unes cerveses escupin barbaritats...pero hi han ganes,blanc i negre.el gris no es una cosa ni otra,así que em trama podria ser representat.
poster.contraportada.i nose,,set ocurreix algo mes?quan els hi coemnti als dos amics es possarán contents,pero no correm,abans t´ensenyem algo.or let´sfigure something about it.
lo de la expolesc es comlicat,que no vull vendre res...i segons com pagar per no vendre no surt a compte...esperaré la oportunitat de or de poder exposar gratuitament.
jau